Известие

Collapse
No announcement yet.

Problem4eta

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Пичове да питам и друго,имам мн странен проблем с отварянето на прозорците.Зимата работят нормално,но като се постопли времето и почва да ми варти номера като на моменти си работят добре ,а след 10мин спрат да действат и така докато не загася колата и я оставя 10мин да постой ,и след това пак работят 10мин и пак трябва да гася и да чакам за да ги отворя или затворя.Някой знае ли на какво се далжи това???

Comment

Интересно ама идея никаква.Най вероятно според мен са релетата.
      Mercedes Benz S Class 3.2i 2004
      166 2.4 JTD '02
      164 2.5 TD '98 ex
      Човешко е да се греши, но за да се объркат съвсем нещата е необходим компютър.

Comment

Мисля ,че не е реле ,защото всички релета ги имам резервни и сам ги свалял един по един и сам ги сменял с резервните и сам пробвал дали ще трагнат стаклата и не става да няма някав датчит защото времето наван влияе в моя слу4ай ако някой има идея да казва ,ако ли не щя я откарам на ел техник и би трябвало да го намери за какво е така

Comment

Бушоните смени ли?
          Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
          Opel Astra J
          ex:
          Alfa Romeo 164 2.5TD
          Alfa Romeo 166 2.0 Т.S. CF3 LPG
          Alfa Romeo 164 2.0T.S.

Comment

Бушоните са наред те ако ми бяха изгоряли нямаше вообще да работят стаклата,а те работят избирателно когато им е кеф

Comment

Казвам ти за бушоните щото при мен така се ебаваха аварийните.Пускам ги и след 10 цъкания спираха.По някое време пак почваха.Оказа се почти прекъснал бушон,който като загрееше от работата на мигачите прекъсваше.Нещо като термо реле.
              Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
              Opel Astra J
              ex:
              Alfa Romeo 164 2.5TD
              Alfa Romeo 166 2.0 Т.S. CF3 LPG
              Alfa Romeo 164 2.0T.S.

Comment

Виж им масата на стъклата и копчетата.
                Аlfa 75 - 1.8 Turbo 155hp '87
                Lancia Dedra 2.0 Turbo Integrale 180hp '92

България от векове за векове - НАД ВСИЧКО!

Comment

[QUOTE=sunny2006;458113]Ако дръжките са от черните алуминиеви - стария модел - те се трошат като бисквити но с малко усилия се ремонтират .В е-bay ги гледах по 40 $ без доствката . Иначе външни има в http://www.axm-auto.com/ поне според сайта им .
                  А ако вътешните са от белите - стоманени малко ме съмнява да успееш да я счупиш - имам 4 броя от тях , бях ги взел за моята но не станаха

вътрешните са от черните.Дай някаква идея как да ги ремонтирам,заварява ли се това чудо?Моите са от старите колата е 89г.тея стомаените няма ли да станат на моята?

Comment

В БГ имам няколко ремонтирани и на практика нямят чупене.Като си доида ще пусна снимки.
                    164 td-1989,164 td-1993,166 2.4 jtd 20V-2004,ibiza 1.0i-2000,DELTA INTEGRALE 2.0 16V Turbo-1991

Comment

Първоначално публикувано от Alecks Покажи съобщение
                      вътрешните са от черните.Дай някаква идея как да ги ремонтирам,заварява ли се това чудо?Моите са от старите колата е 89г.тея стомаените няма ли да станат на моята?
                      Няма да станата стоманените за тебе . За ремонта сваляш дръжката и с планчици от двете страни с болченца и стават , иначе за заварка не стават - пак се трошат .
                      Аз 2 от моите така си ги ремонтирах с метални пластинки . Имаше някъде из раздела някой беше постнал снимки как точно изглеждат след ремонта .
                      Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
                      Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
                      Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Пич за дравките и аз сам си патил,ама оправия имат двете задни дражки ми бяха счупени и башта ми ги поправи и сега нямат чупене.Двете части ги сабираш и от двете страни слагаш танка и здрава ламаринка и правиш с бормашина дупки и слагаш болтчета.Мойте са така и са пушка.А кадето влиза дражката сам сложил по един болт защото ми се получаваше 1сант разлика и при отваряне ми заяждаше втарата.Успех

Comment

Първоначално публикувано от life style Покажи съобщение
                          ше влизаш от задната врата хахахахахахаха
                          Жбодни си шибидах отсега, че кат ти ти се прецакат и задните да си имаш влизане.

Кофти е да го .... - от личен опит го знам.
                          Но има оправия - имаш флекс нали?
                          Alfa Romeo 164 Super 2.0TS

Comment

Първоначално публикувано от sunny2006 Покажи съобщение
                            Ако дръжките са от черните алуминиеви - стария модел - те се трошат като бисквити но с малко усилия се ремонтират .В е-bay ги гледах по 40 $ без доствката . Иначе външни има в http://www.axm-auto.com/ поне според сайта им .
                            А ако вътешните са от белите - стоманени малко ме съмнява да успееш да я счупиш - имам 4 броя от тях , бях ги взел за моята но не станаха .
                            Sunny, твойте дет ги имаш вътрешните да не са за Суперка - мойте са некви такива?
                            Снимай ги и ги постни тук - ако не дай боже некой строши некоя - да купим първо твойте. Щото иначе ако немаш некоя позната мазна негърка да и ги дадеш за обеци - май за друго не стаат. Всъщност - можеш да замеряш глупави катаджии по сокаците.
                            Alfa Romeo 164 Super 2.0TS

Comment

Първоначално публикувано от VLADius Покажи съобщение
                              Sunny, твойте дет ги имаш вътрешните да не са за Суперка - мойте са некви такива?
                              Снимай ги и ги постни тук - ако не дай боже некой строши некоя - да купим първо твойте. Щото иначе ако немаш некоя позната мазна негърка да и ги дадеш за обеци - май за друго не стаат. Всъщност - можеш да замеряш глупави катаджии по сокаците.
                              За суперка са . Малкия си играе с тях
                              Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
                              Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
                              Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Пичове тоя номер сас стаклата кадет ми го правеше един майсторяга го оправи Беше разхлабена вразката на релето и за това

Comment

Working...
                                X